Image: MENTUPP Logo

Benvingut/da al Butlletí informatiu del Projecte de Promoció en Salut Mental i Intervenció en l’Àmbit Ocupacional - MENTUPP!

Image: MENTUPP Module Progress Map

Cada dos mesos arribarem a la vostra safata d’entrada per informar-vos de com avança el projecte MENTUPP, els següents passos a fer i les activitats que fem per millorar la seva experiència al HUB. En aquesta primera publicació us presentem una actualització general de la línia temporal del projecte i de com va la participació.Més de 60 petites i mitjanes empreses (Pimes) en 9 països diferents estan participant en la implementació i l’avaluació del MENTUPP. Hi ha aproximadament 20 pimes en cada un dels tres sectors que avaluem, representant a més de 1000 participants. D’aquestes 60 empreses, unes 30 compten amb menys de 50 treballadors/es i són considerades empreses petites, mentre que les 30 empreses restants tenen entre 50 i 250 treballadors/es, sent considerades empreses mitjanes.

Image: MENTUPP Survey Participation Results

Ens podrà fer arribar la seva opinió sobre la seva experiència i trajecte amb el MENTUPP Hub en les enquestes de seguiment que tindrà a la seva disposició al març i juny 2023.

Image: MENTUPP Timeline

Per més informació sobre el projecte MENTUPP , visiti la nostra web: mentuppproject.eu.

 

Articles i esdeveniments de MENTUPP
 
  1. Policy Brief – MENTUPP Mental Health Promotion and Intervention in Occupational Settings
  2. MENTUPP and Sister-Projects at the 19th European Symposium for Suicide and Suicidal Behaviour
  3. Start of the Large-Scale MENTUPP Intervention Project and Ongoing Opportunities to Participate

 

Recursos MENTUPP
 
  1. Publicacions
  2. Polítiques
  3. Materials promocionals

 

Moltes gràcies per la seva participació al projecte MENTUPP. Apreciem el seu interès i la seva valuosa contribució a la nostra recerca en com millorar la salut mental en l’àmbit laboral. Si té qualsevol dubte o comentari, si us plau, posi’s en contacte amb mentupp@eaad.net.