Image: MENTUPP Logo

Benvingut/da al segon butlletí informatiu del Projecte de Promoció en Salut Mental i Intervenció en l’Àmbit Ocupacional - MENTUPP!

Image: MENTUPP Timeline

El Consorci MENTUPP té ganes de compartir amb vosaltres les últimes novetats del projecte MENTUPP que té com a objectiu construir ambients de treball saludables. Des del nostre primer butlletí, hem fet progressos significatius cap a la consecució dels nostres objectius. Durant les properes setmanes, estarem en contacte amb vosaltres per compartir la primera enquesta de seguiment per entendre com esteu des de l'inici del projecte MENTUPP . La primera enquesta de seguiment s'obrirà el 20 de març.

Si la vostra PIME pertany al grup d'intervenció de l’assaig a gran escala, podeu fer-nos saber la vostra experiència amb el MENTUPP Hub. Estem compromesos a proporcionar-vos la millor experiència possible. És per això que us convidem a continuar utilitzant el Hub fins que es publiqui la segona enquesta de seguiment el juny de 2023. Aquesta enquesta final ens permetrà avaluar l'impacte de la plataforma i identificar àrees per a una millora posterior. Mentrestant, podeu continuar utilitzant el MENTUPP Hub sempre que ho desitgeu.

Si la vostra PIME pertany al grup control, podeu informar-nos sobre com esteu des de l'inici del projecte.

Us convidem a compartir les vostres opinions juntament amb altres organitzacions d'Europa i Austràlia per ajudar-nos a millorar el MENTUPP Hub i entendre millor les vostres necessitats.

Per obtenir més informació sobre el projecte MENTUPP, visiteu la nostra pàgina web a https://www.mentuppproject.eu/catalan/.

 

Articles i esdeveniments MENTUPP

 
  1. Policy Brief #2 – MENTUPP Mental Health Promotion and Intervention in Occupational Settings
  2. Policy Brief – MENTUPP Mental Health Promotion and Intervention in Occupational Settings
  3. MENTUPP and Sister-Projects at the 19th European Symposium for Suicide and Suicidal Behaviour

 

Gràcies per participar en el projecte MENTUPP. Valorem molt el vostre interès i contribució a la nostra investigació per millorar la salut mental en entorns laborals. Si teniu alguna pregunta o suggeriment, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a mentupp@eaad.net.