Image: MENTUPP Logo

Benvingut/da al tercer butlletí informatiu del Projecte de Promoció en Salut Mental i Intervenció en l’Àmbit Ocupacional- MENTUPP!

Image: MENTUPP Timeline
El Consorci MENTUPP vol agrair-vos la vostra participació proactiva en la primera enquesta de seguiment del projecte, que té com a objectiu la construcció de llocs de treball mentalment saludables. Des del nostre segon butlletí, hem estat recopilant i analitzant els resultats de l'enquesta i monitoritzant l'inici de sessió i l'ús del MENTUPP Hub. En les pròximes setmanes, ens posarem en contacte amb vosaltres per compartir l'enquesta de seguiment final per recollir la vostra experiència global en el MENTUPP Hub i les vostres impressions finals sobre el projecte. La segona enquesta de seguiment s'obrirà el 1 de juny.

Com amb la primera enquesta de seguiment, si la vostra PIME pertany al grup d'intervenció de l’estudi MENTUPP, podeu informar-nos sobre la vostra experiència global en el MENTUPP Hub i les àrees addicionals per a millorar. Estem compromesos/es a proporcionar als usuaris del Hub la millor experiència possible.

Si la vostra PIME pertany al grup de control de l’estudi MENTUPP, podeu informar-nos sobre com us ha anat des de l'inici del projecte.

Us convidem a compartir els vostres valuosos comentaris, juntament amb altres organitzacions d'Europa i Austràlia, per ajudar-nos a millorar el MENTUPP Hub i així comprendre millor les vostres necessitats.

Per a més informació sobre el projecte MENTUPP, consulteu la nostra página web: https://www.mentuppproject.eu/catalan/.

 

Gràcies per participar en el projecte MENTUPP. Valorem molt el vostre interès i contribució a la nostra investigació per millorar la salut mental en entorns laborals. Si teniu alguna pregunta o suggeriment, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a mentupp@eaad.net.