Mentupp Hub | Linjat e ndihmës/shërbimet e urgjencës

Linjat e ndihmës/shërbimet e urgjencës

Nëse jeni në krizë ose nëse keni mendime për të dëmtuar veten ose të tjerët, duhet menjëherë të kontaktoni mjekun tuaj të mjekësisë (mjek i përgjithshëm i profesionistëve të shëndetit mendor) ose departamentin më të afërt të urgjencës. Në rast emergjence, telefononi - numri i urgjencës në nivel kombëtar 112 dhe numri i urgjencës në Tiranë 127 (Republika e Shqipërisë) ose 112 për Republikën e Kosovës.

 

 

Linjat e mëposhtme të ndihmës janë të disponueshme në vendin tuaj, nëse keni nevojë për ndihmë dhe mbështetje emocionale. Ato janë vendosur për t'ju ndihmuar në përballimin e problemeve shqetësuese, dhe krizave serioze personale. Të shprehurit me dikë i cili nuk është i përfshirë personalisht, mund t'ju ndihmojë.

 

 

Ju lutemi telefononi shërbimet e urgjencës, nëse mendimet për të kryer vetëvrasje janë të pranishme ose bëhen më të shpeshta dhe të pakontrollueshme.

 

Për një listë me kontakte të linjave të ndihmës/shërbimet urgjencës, ju lutemi klikoni këtu.

 


 

Qendra Komunitare:

  • e Shëndetit Mendor Nr. 1, Tiranë
  • e Shëndetit Mendor Shkodër
  • e Shëndetit Mendor Korçë

 

Analiza e Grupit ne Shqiperi (Group Analysis in Albania)

Kontakt: info@groupanalysisalbania.org

web: https://groupanalysisalbania.org/

Fb: https://www.facebook.com/groupanalysisalbania/

 

Instituti i Terapise Cognitive Beheviorale (Institute of Cognitive and Behavioral Therapy)

Kontakt: info@icbt.al

web: https://www.icbt.al/?fbclid=IwAR2KH_7YgU98M6HqfnaGdMBpQo8gXK1MPEAEo66igyd1rPbheqm8cnFoyK0

Fb: https://www.facebook.com/icbt.al

 

Qendra e Psikoterapisë “Analitica” ( Psychotherapy Center "Analitica")

Kontakt: Blv. Gjergj Fishta, Kulla Jeshile nr.1 (ose Ndërtesa nr. 28), Kati 1, Tiranë

web: https://shshp.org/?page_id=183

 

Urdheri i Psikologut ne Republiken e Shqiperise (Albanian Order of Psychologists)

Kontakt: sekretaria@urdhriipsikologut.al

web: https://www.urdhriipsikologut.al/regjistri-i-psikologeve-te-licensuar/

Fb: https://www.facebook.com/urdhriipsikologutalbania

 

Keshillim online per te rinjte" Ti nuk je vetem"

Kontakt: https://www.nukjevetem.al/

 

Telefoni i ndihmes per femije "Alo 116"

Kontakt: https://www.alo116.al/

 

Linja e keshillimit per burra dhe djem

Kontakt: http://www.clmb.al/

 

Linja e keshillimit per gra dhe vajza

Kontakt: https://hotlinealbania.org/